مواد لازم:برای 5 نفر

برنج:5پیمانه/مرغ:800گرم/زرشک:1پیمانه/پیاز متوسط:1عدد/شکر:درصورت تمایل.

روغن ابکرده:3 قاشق غذاخوری/زعفران:1دوم قاشق چایخوری/فلفل و نمک:به میزان لازم.

طرز تهیه:

برنج را بعد از خیس کردن بجوشانید و ابکش کنید.مرغ را با نیمی از زعفران،یک لیوان اب و

پیاز بگذارید تا پخته شود،وقتی که اب ان تمام شد،برنج ابکش را در ظرف مناسب ریخته،

لا به لایه ان قطعات مرغ را قرار دهید،بعد ان را با شعله کم روی حرارت ملایم دم کنید.

در یک ظرف روغن را داغ کرده و زرشک را در روغن تف دهید و باقیمانده زعفران را به

ان اضافه کنید.سپس شکر را در کمی ابجوش حل کنید و به ان اضافه کنید و هم بزنید،

وقتی پلو دم کشید ان را در دیس کشیده،مخلوط زرشک را روی ان ریخته و سرو می کنید.

می توانید مرغ را پس از دم کشیدن،پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و مرغ را تکه تکه کنید،

و روی پلو با مخلوط زرشک و زعفران سرو کنید.

دانلود مقاله پرسش مهر 97 رئیس جمهور

پاورپوینت ISO9001-2015 به زبان فارسی

پاورپوینت تحلیل فرهنگسرای شفق(دانشجو) تهران

دانلود جزوه خلاصه درس حقوق رسانه - بر اساس کتاب باقر انصاری - منبع رشته حقوق پیام نور

مقاله ای در باب متافیزیک

اموزش درست کردن زرشک پلو با مرغ

روش درست کردن کته ساده

ان ,مرغ ,زرشک ,زعفران ,روی ,پلو ,را در ,مرغ را ,به ان ,پلو با ,ان اضافه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

good-content کسب و کار ایران پرشین دانلود link-telegram Sandra شاهین فارسی خانه ي سبز baranepyizi هنر بدون مرز نیک ناز - خنده با طعمی متفاوت